Modalitati de livrare pentru produsele vandute de YachtMag

  • Livrare prin curier (standard)
  • Ridicare din showroom

Livrarea produselor de mari dimensiuni:

Pentru produsele de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit.
Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica. Aceste taxe se cumuleaza și acestea vor fi afișate la sectiunea “sumar comanda”. De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 7 lei.

Livrarea produselor de dimensiuni normale:

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 1500 lei, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de eMAG este calculata in functie de localitate. Pentru livrarile comenzilor efectuate in Bucuresti, a caror valoare este sub 1500 lei, se aplica o taxa de de 17 lei.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 7 lei.

Unele produse sunt vandute prin partenerii nostri din eMAG Marketplace. Aceste produse sunt livrate direct de catre eMAG, prin curier rapid, fie catre client, fie catre locker-ele eMAG easybox. Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina partenerului – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.